İSTANBUL / MALTEPE - Zümrütevler Anaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm anaokulu öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.

Nis

Anasınıfı E şubemiz sınıf ortamında ve bahçede 28 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında çeşitli grup etkinlikleri yaptı.

Mrt

E Şubesi 21 Mart'ta Orman Haftası dolayısıyla etkinlik yaptı.

Mrt

Okulumuz E şubesi, 18 Mart Pazartesi günü, sınıfında; Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla görsel etkinlik yaptı.

Mrt

Anasınıfı F şubemizin Milli değerlerimizden olan Barış Manço'yu çocukların tanıması ve anlaması konusunda 1 Mart Perşembe günü okulun toplantı salonunda yaptığı etkinliğin görselleridir.

Mrt

D-E-F sınıflarımız Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 28.02.2024 tarihinde, anaokulunda kültürel öğeleri tanıtan bir etkinlik hazırladı.

Ock

5 YAŞ/B ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DÖNEM SONU SEVİNCİ :))

Ock

F sınıfı öğrencilerimiz C vitamini şenliğimizde kendi elleri ile portakal, mandalina, limon suyu sıktı ve hep birlikte sinema keyfi yaparak içtiler.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi için '' Uzay Gözlükçüsü '' kitabını okuduk ve uzay ile ilgili yeni sözcükleri drama yaparak öğrendik.

Ock

5 YAŞ/F ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN 1 YAŞ BÜYÜDÜM PARTİSİ =))

Ock

5 YAŞ/D ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ETKİNLİĞİ:))

Ock

5 YAŞ/C ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN 1 YAŞ BÜYÜDÜM PARTİSİ:))

Ock

5 YAŞ/C ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİLİMİZİN ZENGİNLERİ PROJESİ ETKİNLİKLERİNDEN=))

Ock

BAKANLIĞIMIZCA BAŞLATILAN VE YÜRÜTÜLEN YÜZ YÜZE 100 ÇOCUK OYUN PROJESİ ETKİNLİĞİ OLARAK BENİM BİR ATIM VAR OYUNUNU ÖĞRENCİLERİMİZ KEYİFLE VE EĞLENEREK OYNADILAR.

Ock

5 YAŞ/A ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN 1 YAŞ BÜYÜDÜM PARTİSİ=))