İSTANBUL / MALTEPE - Zümrütevler Anaokulu

02164419490
ZÜMRÜTEVLER MAH. SARIÇAM SK. ZÜMRÜTEVLER İLKOKULU BLOK NO 18 MALTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi hayata hazırlayan, gelişme ve yenileşmeden nasibini alan bir nesil yetiştiren, öğrencilerimizin sosyal kültürel açıdan ve öz güven bakımından kendini ifade edebilen, kendiyle barışık, başarılı bireyler olarak yetiştirebilen bir okul olmak.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemi içerisinde, çağın gerektirdiği gelişmişlik düzeyini yakalayan ve daima ileriyi hedefleyen, kendini yenileyebilen, paylaşımcı, kendine güvenen, çevreye duyarlı, barışçı bireyler yetiştirmek.
07.45-12.45 13.00-18.00
Ulaşım
Dolmuş ve belediye otobüsleri çok sık aralıklarla sefer düzenlemektedirler.19Z, 133N, KM43 ve KM44 otobüsleri ile Maltepe´den kalkan Zümrütevler minibüsleri,Zümrütevler İlkokulu durağından geçerek okulumuza ulaşımı sağlamaktadırlar.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine uzaklık 3 km dir. Okulumuz İstanbul´un güzel ve ulaşımı kolay olan Maltepe ilçesinde bulunmaktadır.